Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Osynlige Mannen

när du känner dig allt för besviken
är jag en osynlig man
lämnade jag dig ensam och förbrukad
för att visa dig vem som vann

han säger att du redan vet
och gör allt för att vara man
kanske speglar han sin ensamhet
innan alla människor försvann

orden tar dig
ut i sinnligheten
som en oerfaren debutant
övertygar de verkligen

vi spelar utan regler
kommunicerar utan ord
hon inhalerar allt jag vet
jag tvekar inte en sekund




Fri vers av Blomman på Tapeten
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-01 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomman på Tapeten