Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln till ett hälsosamt förhållande (2)




Då ingen är perfekt måste man lära sig
att bortse från de små saker man inte gillar hos någon


Och att lära sig älska personen,


för vem den är.




Fri vers av Patrick K
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-08-01 16:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja det är ett måste...absolut...man får lov att ta varann för dem man är..annars kan det lika gärna kvitta...så det så...KLOKORD har du skriftat käre poet!!!
2007-08-02

  mia.här å nu
vem vill vara perfekt?
alla vill bli älskade!
se det du gillar
helt rätt
2007-08-01

  Magica VIP
så sant så
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K