Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar lite över alla missförstånd som skett här på sidan på sistones härförleden........


Det sägs....

 

 

Att man

börjar uppfatta Ironi

på ett ungefär 

vid 10 års ålder....

 

Enfaldigt nog trodde jag att 

det var den fysiska åldern

som åsyftades då....

 

Ja, där ser man hur lite man vet..... 




Övriga genrer av nettizen
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-01 23:23



Bookmark and Share


  svarttaxi
OK, varsågod för kommentaren då?









Min morsa lärde mig i alla fall att tacka, det e ju alltid nåt.
2007-08-02

  svarttaxi
Jag läser in en stor sorg i denna text. Jag visste inte heller vad ironi var vid 10 års ålder så jag förstår precis hur det känns. Min mamma sa alltid att hon älskade mig för den jag var men det var fan först i vuxen ålder jag fattade att hon var ironisk.
Det är så förbannat hårt att liksom vakna upp å bara förstå att mamma faktiskt rent av ogillar en.

Din text belyser detta känsliga ämne så jävla klockrent.

Är det ok att jag sparar dig som skrivarvän?
2007-08-02

    ej medlem längre
*asgarv*
Huvet på spiken vännen!
Applåd!
2007-08-01

  Maria Zena Viklund
haha, ja du vad kan man säga*L*
2007-08-01

  Nikolai Jungsin VIP
ville du vara rolig nu?
*ler sött*
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen