Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till sötis-M :)


fjärilsslag





tid har stannat
så många gånger förr

fjärilsslag, halt!

sjukligt älskad
fascionabel


jag är kär
i dina läppar
ointagligt osynlig
mot dina händer



men så viskar jag;


fjärilsslag, halt!



lyder tid
fladdrar magen




Fri vers av blanc
Läst 558 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-02 18:40



Bookmark and Share


  ammoniak
gillar verkligen dina ordval erikiz! :) \"sötis-M\", hoho! :)
2007-08-05

  Maria Zena Viklund
gillar dina fladdrande ord!
2007-08-02

  Carlita
härlig text, sådär så orden fladdrar o man blir glad :)

\"jag är kär i dina läppar\".. de orden kärar jag ner mig i!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

blanc
blanc