Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje hjärta

I varje människa
bor ett livsöde

I varje vuxen bor
ett barn

I varje förhoppning
bor ett tvivel

I varje kärlek
finns ett vemod

I varje hjärta
bor en saknad

I varje sekund
ligger en tvekan


I varje ny dag
ligger en förhoppning

i varje tystnad
bor ett skrik




Fri vers av Laertes
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 21:25



Bookmark and Share


    sunnanvind
Bland det bästa jag läst ...! Bokmärker*!
2007-08-07

  Novemberblomman
Vilken fin dikt!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes