Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
killedille


KILLAR

killar
killar
killedille
åh jag älskar älskar killar!!!
långa
korta
mörka
ljusa
breda
smala
fina
tjocka
söta
snygga
charmiga
gulliga
coola
manliga
och skamliga!
Vart jag än går och står,
sitter, tittar,
blickar
slickar

Vad skönt att vara tjej ändå!




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-02 23:17



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
haha! Skönt att vara kille också!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta