Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som med sidenlakan i himmelssängar...



\"jag tänkte\"
sa hon med läppar av leenden
\"att vi kanske skulle kunna älska nån gång
när det passar dej... eller så\"

\"ute i naturen; kanske
som i konvaljelundens förföriska dofter
eller stället där du brukar plocka mina smultron
var helst det passar dej...\"
om det passar\"

\"eller
i en himmelssäng med svarta sidenlakan
på bolster av ejderdun; tända några ljus\"

...nu tänder du mitt ljus; tänkte jag...

\"lite vacker musik\"

... att sätta på till lite musik; tänkte jag...

\"sprida lite rosendofter\"

...du doftar redan som min ljuvligaste ros ; tänkte jag ...

\"men först kan vi väl gå hem till mej\" ; sa hon
\"du brukar ju säga att du tycker om mina bullar...\"










Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-30 07:00



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Pick one bara, och gör det, här andas jag förförelse, oooh vält sanningen vågrätt och nu flummar jag ut..
2007-11-14

    Maria Malm
Varm och vacker dikt.
2007-09-02

  Lilla My* VIP
Olika tankar...med värme i bullar o ugn på glänt..
Varm dikt**
2007-08-31

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-08-31

    *Zenobia*
så olika tankarna kan vara...fast de är desamma...eller blev det andra bullar ? :)
2007-08-31

  Anna Nickolausson
en förförande text
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk