Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Djupt. Fallit långt. I den tomma själens kala rum


Svart mantel av döda hjärtan


Spottloskan

landar


mitt i
tomma
kala rum

de
som inte
ser
hör


e

k

o

t


som

s     p     r     i     d     s

ljudet slår
upp mot vita väggar
med en svart mantel
av döda hjärtan

ekot av minnen
som inte

fortplantades

bara

bortpantades


såldes ut
som säkerhet

för falskhetens
stolta byggnad


på din kluvna
tunga


tyngden
av min
död


insvept i en svart mantel av döda hjärtan




lättar




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris