Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FlockBeteendets Försvinnande Från Jordelivet

Naivitetens flockdjur samlades för att utbyta ideér alla gick dom hand i hand i det gråa samhället
byggde upp en anpassningsbar tankegång

Sociala kodsystem blev deras lag

Alla följde dom utom några som var riktigt galna

Diktaren,Filosofen,Samhällskritikern

Jag blev till för att söndra det sjuka samhället

Friskförklarad när jag vrålade ut mina texter
(Adrenalinet strömmar likt en flod fylld av hat)

Det är antingen du eller jag

Kattens individualistiska tänkande är mer Gud än människan själv

Den klöser den mänskliga Apan och stryper luften när den hugger mot halsen


Det är antingen du eller jag

Jag blev ett med katten

Sensuell,Hungrig och ständigt på jakt

väntar på mitt första byte

lockad av min lyrik

känn dig träffad




Fri vers av Asger_Poet
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asger_Poet
Asger_Poet