Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta bort min luft, stäng mitt utrymme och ifrågasätt min själ.


Döda mig


Tack


för att du
visade
dig


igen




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 15:57



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En dikt på liv och död! Inget kan slå det!
2007-08-04

  swimsus@gmail.com
hm..
intressant o ovanlig dikt detta!
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris