Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en svag förtroendebris raslar i löven och sätter punkt.


Själförtroende



Jag har det
förtroende
för min själ

helt själv

det är det
som du saknar

för oss




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 22:55



Bookmark and Share


  am
självförtroende är skönhet :)
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris