Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i skymmningens ljus


Natten blev mörkare.



- Pappa,
glöm inte

stänga av

mobilen
och låsa
din
dator



Med de orden viskade
min äldsta son godnatt.



Natten blev mörkare.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 23:39



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Stark framtoning, ser flera tankespår men betraktar: och låsa din... samt rubriken, som djupet i texten.
Vackert
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris