Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnvädershaiku

Regn genom lövverk
Då spelas de vackraste
Melodierna




Bunden vers (Haiku) av Lanterna
Läst 610 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2007-08-04 13:07



Bookmark and Share


    eva m h
Du lyckades! På min födelsedag! DEn bokmäker jag och ger mig själv i försenad födelsedagspresent!
2007-11-28

  Lillasyster F
Åh, fin!
Man hör riktigt droppandet.
Finns det förresten inte ett preludium (av någon mästare) som heter just regndroppspreludiet?
Vackert skrivet - du lyckas väl!
2007-08-23

    Lanterna
Ni får tänka bort ett L, jag var nog lite snabb där:)
2007-08-12

    Herr Ångest
Mycket vackert..

Man kan verkligen höra hur regnet smattrar mot löven när man läser den här.
2007-08-11

  Alina Ögger
Visst är regn en vacker musik?
Är själv haikuförälskad och dessa ljuva ögonblick fastnar för alltid på näthinnan.
Jag riktigt känner hur vatten strilar komponerat med lövverken.

Underbar!
2007-08-10

    Max E
Den var inte alls dum, men melodierna med två L?
2007-08-10

  Jer
Du har lyckats, verkligen!
Och stjärnfallet regnar över dig...
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Lanterna