Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När solen skymde molnen för en sekund...


Vansinnets dag


Gjorde yngsta sonen vansinig idag.

Han hade hört
de stora grabbarna på gården
tala om att

\"Om du gör så,
så kommer
en knytnäve sitta på dig
\"

Jag bara log
när han sa
det till mig

om jag skulle våga
klippa hans hår

Frågade honom:
\"hur sitter den då?\"

Skräddarställning? med fingarna i kors, eller dinglar fingrarna lite lojt över kanten och stöder sig i handflatan?

Förklarade även att ett knytkalas kunde vara riktigt kul, och vi kanske skulle bjuda in fler nävar.


Då suckade han bara

försökte påstå
att det var jag

som blivit vansinig idag.



Kanske det var något med dagen i sig?


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-08-04 15:28



Bookmark and Share


  am
haha, intressant observation och skrift
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris