Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan bara se dig

Jag önskar och vill
att få stryka din mjuka kind

Min lena hand ska få dig i brand
min mjuka själ ska få ditt frö att få ro i min själ

Jag kan bara se dig
du är min stora dröm
du är havet som gungar min barm

Du är nattskenet som lyser stjärnorna i hamn
du är rosen jag knyter så ömt i min hand

Jag önskar och vill
att få dig att älska mig hett & villt
att få bära dig i natten, över trösklar och vatten

att få ta dig i min famn, och älska på en underbar sandstrand
att du omslöt och knöt ditt innersta om mig

att vi förenades som du och jag
och band en knut runt våra liv

för du är den enda jag saknar i mitt liv




Fri vers av almqvizt
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-04-04 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt