Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...verkar som en växt


Växtvärk



tårarna faller
för att jag skall växa

nå ovanför det
som svärtar min tid


Så jag gråter inte
för att jag är ledsen

det är bara växtvärken


som smärtar mig

 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 17:32



Bookmark and Share


    eva m h
Så du ska sträcka på dig!! :-)
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris