Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rainbow thoughts



Avvisar en fråga

uttalad utan ord,

samlar ihop,

täcker över,

salvia

sage

tändsticka

rök

Det är fullbordat

silver byts mot guld

ett hjärta av glas

mot ett allseende öga av emalj

Det är fullbordat




Övriga genrer av Piraya
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya