Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inget, längre...


Bara liksom...



Lik

som


mig




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 18:06



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
För mig är du i allra högsta grad levande - bara så du vet!
Jag läser dig...
Kramiz
2007-08-05

  am
odödlig*
2007-08-05

  am
ibalnd kan man känna sig levande död,
men ingen är heller ödödlig, och det glömmer man också ibland.
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris