Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gör vad jag kan, så du ser vad du kan...


Ljudar orden med mina fingrar...


Jag kan läsa
men ej skriva

därför låter
jag

orden

bildas
för mig

innan jag läser dem
med mina fingrar

för dig




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris