Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för ordet, am


ödödlig: Egentligen död - skapande liv


är det inte

precis så
som det är

egentligen?

I det stora havet
som omger livet
lämnar ens

död

endast en
liten öde ö

efter sig


Ensam
på en jord
fylld

av öar


ödödlig


Där livet
föds på nytt



 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris