Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
möten mellan ord


Hon var inte härifrån...


Hon var skinande
hård som stål
Hon var inte

härifrån

När hon sa
thanks
förstod han

hon hade
ett hjärta

med

iron i




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 03:41



Bookmark and Share


  Smultris
Så jäkla snygg.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris