Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till en ny meningslös dag.


Och jag låg på din sida av sängen inatt
bara för att slippa stirra på den tomma plats du lämnat efter dig.




Fri vers av Sisyfos
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-07 01:21



Bookmark and Share


  am
det känns så tomt ofta, saknaden av något man haft eller inte haft. denhär dikten ger stora tankar, fastän den var så kort.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Sisyfos