Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som finns kvar

Och jag minns natten då jag drömde en mardröm om
att du lämnade mig

att jag satte mig upp i sängen
och efter att ha försäkrat mig om att du var där höll om dig
det hårdaste jag kunde

Jag minns att jag aldrig ville låta dig gå



Och jag minns natten då vi badade näck i sjön
hur du försiktigt kramade mig
med endast en handduk emellan

Jag minns kärleken jag kände för dig


Det är allt som finns kvar
minnen av vad som brukade vara
men som aldrig mer kommer att bli



Och det svåraste är nog att vakna upp varje morgon
för att inse att din tandborste inte längre lutar sig mot min




Fri vers av Sisyfos
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-09 22:22



Bookmark and Share


  Bodja
du knyter ihop det otroligt bra på slutet. jag gillar texten. känslan. flytet.

ser framemot att läsa mer av dig.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Sisyfos