Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett fallandes dunkel

Sitter med tvivel i min själ

Var slutar sannigen och var börjar lögnen?

Kan man i varje sekund lita på sin egen förmåga?
Var finns bakom alla dunkla vrår?

Törs man stå öga mot öga med sin egen sanning?

Eller är upplevelsen av känslor så stark att man nästan försvinner i ett dunkel av uforiska och melankoniska upplevelser?

Det man ger får man tillbaka heter det ......

Men för att ge så måste man ju få något innan så att man kan sätta ett värde eller en etikett på det man fått och givigt

Jag tror att älskar man någon helhjärtat så ger man för att just glädja både den andra och sig själv

Fast jag börjar att tvivla på kärleken
men mitt hopp om en annan dag finns där och det är åtminstånde en start....




Övriga genrer av Lars Hedlin
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-07 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin