Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är en sådan med hår som vinden gillar att lägga

du är en sådan

med
fötter som passar mellan
kottarna

som glider jämt över kottigheten
där vi måste

tänka

kliva

en sådan med hår
som vinden gillar att lägga

en sådan som solen gör gyllene
som blekgula gammelhästar

du är en sådan

som

vet himlens mening
som förstår bleksvart hotfullhet




Fri vers av Linneatystnad
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-08-07 19:01



Bookmark and Share


  Oskar...
Vi snackar alltså känslor.. välformulerade sådana ;)
Känns lite oavslutat, men det är ju så kärleken ska vara om den är rätt serverad.. Oavslutad...
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad