Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Städar ur lägenheten och hittar den dikt som jag skrev i och med tankens trädgård, ett projekt för alla gymnasietvåor. Temat var \"värt och ovärt\" Min blev publicerad i boken.


telefonsladden och jag

lindar den
Runt fingret
om och om igen

och väntar

den ligger där
slingrar sig
och korvar sig

och väntar

väntar på någon
som du




Fri vers av fröken bäckström
Läst 541 gånger
Publicerad 2007-08-08 02:18



Bookmark and Share


  Talema
\"korvar\" är ett så poetiskt ord ;)
och det är nog just det ordet som gör dikten. som håller den från att bli som så många andra.
2007-08-09

  Axelandra
Jisses, sicken härlig!


*bokmärke*


Det här var nog bland det bästa jag har läst av dig!



Bravo Fröken!
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström