Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(13)


Jag städar gamla lådor och hittar det vi en gång var

Jag kan samla hela historien om oss

på tre papper
ett brev
och locken från ditt hår


och jag vill dit igen


även

om du var på
låtsas

och vi
inte fanns mer
än i några
sms




Fri vers av fröken bäckström
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-08-08 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken bäckström
fröken bäckström