Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sprang idag

Du sprang idag

Nere vid vattnet på en stig

Rökfri inandning

Pulserande insikter kom dig till mötes

Det är vår




Fri vers av akseli
Läst 528 gånger
Publicerad 2005-04-04 20:58



Bookmark and Share


  lilla ego
mmm...gillade dessa fem små rader. härligt att läsa så korta dikter när någon kan konsten att skriva bra sådana..gillades skarpt! speciellt rökfri inandning..tjusigt!
2005-04-05
  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli