Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vacker


Hinner inte med orden



De står

så vackert på rad
brinner så starkt
smeker så mjukt
viskar så sött

Medan jag faller

för dig

Med dagens rörelse

radas de så vackert
starkt andas dess låga
mjukt landar dess rörelse
sött smakar dess ord

Där de står

för dig

Medan min dag
bara springer förbi
och inte hinner
med orden

som jag känner

för dig


av KÄRLEK


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-08 07:32



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Ljuvligt körsbärssöta ord!
I love\'em!
Kramiz
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris