Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämnar hjärtat kvar, slag för slag...


Tio dagar av tystnad


Tio svarta dagar

där månljuset
guidar
själens vingar

genom

upplysta dagars
trånga passager
för att

se nån

ljusning bortom
en nya dag

där tiden är

den samma
för oss

två




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 708 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-08 07:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänker på mina egna känslor, känna saknad, livet kom i vägen för kärleken.
Vacker...
2007-08-08

  am
\"där månljuset
guidar
själens vingar\"
mycket fin dikt :)
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris