Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidningspappersvingar

vingarna,

skulle hänga tungt över ryggen ner mot marken och de yttersta
vingpennorna

skulle rita smala streck

bakom ryggen

den aprikosiga
pärlemorfärgen

skulle ha solblekts till tidningspappersgul






















och du skulle ändå inte ha förstått




Fri vers av Linneatystnad
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-08 16:24



Bookmark and Share


  candy
"vingarna,

skulle hänga tungt över ryggen ner mot marken och de yttersta
vingpennorna

skulle rita smala streck

bakom ryggen"

den biten tilltalar mig, starkt. men slutet, hos mig funkade det inte. men den biten där ovan; fan vad bra!
2009-01-28

  Smultris
Men förstår du... att jag måste läsa mer av dig:)

Du har något som tilltalar mig och får mig att vilja läsa mycket mer.

Det här är så vackert.
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad