Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar ingen roll

 

 

 

 

den meningsblinde
i egenanalytisk tillvaro
kände tänderna
bita sig genom skalet
med njutbar iver

omoget moget
övermoget
ruttet
under skalet
de terapeutiska tendenserna
spelade rollen

skuggorna silkeslena
uppmanande
läs mig se hör mig

det var då tillvaron
meningsblind
lade ner pennan


den spelade ingen roll

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-09 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt