Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramavtal med drömmar


Se det vackra huset,
i det vackra landskapet

bor jag

byggd under min hand
i drömmar

lever jag

landskapet är lagd i ornament
för mitt öga

ser jag

lyckan dansa
i fjärilsblomster

doftar det 

färger
 i drömmar

målade

penseldrag
där i min tavla




Fri vers av Rosen VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-10 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP