Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor och drömmar

Med dom varsammaste händer
stryker jag och fingrar
över din oemotståndliga barm

Ditt strålande leende
ger min längtan ett pulserande liv

Som den klaraste stjärnan i natten
likt den ljuvaste ängeln i himlen

Flätar vi samman våra själar
ristar in våra saliv i vårat blod

Och bygger en åtrå en kärleksro
som när ekens rötter
växer sig fast till en stor evighetsrot

Så med våra hjärtan i brand
en stormvåg som äntligen tagit oss i hamn

och två vilsna själar
som äntligen blommat och slagit ut

Knyter vi fast våra liv
till ett äkta kärleksband
för äntligen har vi
funnit en evighet i varann




Fri vers av almqvizt
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-04-05 14:23



Bookmark and Share


  Manal
Åh jag svävar.
2005-04-05
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt