Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara jag

Vill bara vara jag en stund
Vill bara vara ok en stund
Vill bara existera
utan att leverera
alla sliter å drar
snälla låt mig va
vill kunna expandera och isolera
haverera och explodera
i min egen takt
precis gjort slut
snälla låt mig vila en minut
varför är det konstigt att vilja leva själv
varför läskigt att vara snäll?
Jag tycker om att komma hem till den tysta lägh
bara tassa rakt in i den mörka verkligheten
tända ett ljus och slå på datorn
fundera på kosmos eller kroatien
är så otroligt lycklig just nu
och det coola är
att det bara är min egen förtjänst
för jag lyssnade till hjärtat
som viskade till min själ:
lova att alltid gå din egen väg..
och trots att det var svårt och hårt
och krävde en väldig massa gråt
står jag här i dag
med allt jag någonsin velat ha
en banan i choklad!
Nä nu blev de fel men jag är för trött för rimm
lika bra att gå och lägga sig i trimm, fniss....




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-08-11 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta