Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hittade en gammal poesibok, skriven av mig nio år gammal.. nostalgi...




En dikt av barnahand

En blind som känner värme
men som inte ser hatet
i allas ögon

Den döve som ser en människas leende
men som inte hör vad som pratas
bakom sin rygg

Den hjälpsamme som för den lame över gatan
men som sen svär över
att han missade bussen

Den friske som som alltid tar emot
men som inte har
något till övers för andra

Är detta mänsklighet




Fri vers av Rosen VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-11 14:50



Bookmark and Share


    sunnanvind
Oj...vad roligt att hitta... o du, vad duktig du var på skriva , redan då! Imponerande!!!
2007-08-13

  KonstigaKatter
Hmm... vi människor är individer och mänsklighet... den följer inte alltid med. Många, och ofta kan jag instämma, säger att djur är de som är mänskliga. 9 år gammal? Så klokt!!!!!
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP