Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighetssmulor...




På balkongen

cigarett i handen...

mellan pekfinger och långfinger

i mörker

röster hörs överallt

skratt och tal om vartannat

det filtreras genom mina öron

till min hjärna

skapar en inre bild

av en barriär

ett filter

mellan din verklighet

och min

som en två-vägsspegel

mellan världar inom en värld

din värld är magnifik

men det är väl så det är

det är alltid vackrast

när man står utanför

och tittar på...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-11 22:38



Bookmark and Share


  Carina Tvedahl
Verkligen bra skrivet! Du har fått fram vemodet på ett snyggt sätt! Och även en obestämd längtan.
Denna spar jag till en regnig dag. :)
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen