Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla fjäril

bekymrat sitter den där på sneväggen
omgiven av mina barnsliga tapeter
vingarna rycker till
och vips så är den på flykt

med lätta vingslag sveper den runt rummet
som om den letade efter
någon
något
att hålla kärt
i denna karga värld
här lever många ensamma själar
som inte riktigt finns
som inte passar in
som fjärilen mot mina tapeter.




Fri vers av Momalolinon.
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-12 00:17



Bookmark and Share


  blå fjäril
Fin text, tycker om...
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Momalolinon.
Momalolinon.