Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha tillbaka min tidning

du lånade min tidning
då,för två år sedan
jag fick den aldrig tillbaka
var är den nu?

varför såg jag aldrig då
det jag ser så tydligt nu?
då du bara fanns
i periferin

någon med svarta skor
och underlig blick
ett litet störande moment
av något underligt slag

visste jag redan då?

någon som satt där
snett över
och bara kunde
se
på mig
över mig
bredvid




Fri vers av Jonsey
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonsey