Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var ju jag som skulle fått dig(inte den andra kossan)

sitter i en låda
i ett vakuum
kan mönstret på gardinen nu

måste vara rolig
måste tjejle
och gärna vara intelligent

kan inte se rakt fram
för där sitter ju du
har tagit
ett par cigg för mycket

alla stirrar på mitt ansikte
skrikande människor överallt
vill du ha något mer
att dricka?

jag vågade aldrig titta upp

rädd för att se dig
rädd för att du skulle se genom mig

så pinsamt-undrar om
du också skäms

hon där
med guldlockar
välstruken skjorta
och ett leende
som inte går av för hackor

ni ligger väl i varandras armar nu och jag sitter utan någon

dina ögon vilar mest
på dessa gyllene lockar
med smekningar får du henne
att falla dit jag är

lustigt-dig känner jag inte alls
men kan ändå känna-så här

ni går där tillsammans
som ett perfekt och lyckligt par

lycka till-vill jag skrika-ha det så förbannat jävla bra
i resten av ert gemensamma liv

för inte ska du tänka på mig

som är eländig och tråkig

och dessutom

brunett.


















Fri vers av Jonsey
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 19:49



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
*Ler*o det där känner man igen! Använde mig av en ko i min senaste dikt faktiskt:) Du beskriver känslan på pricken..att känna sig ynklig o ratad o dessutom brunett:) Snyggt!
2007-08-16

  hero40 VIP
Detta är en del av livet!
Kan vara jobbigt.
Bra återgivet i ord av en
jobbig situation
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Jonsey