Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rovdjurssätt

jag drömde härom natten
om ditt rovdjurssätt
och du tog hand om mig
på det sätt jag ville

vi är tunga mot tunga
öga mot öga
fingrar djupt inuti

jag lägger benen runt
din kropp
plötsligt är dom långa

din kyss är utomjordisk
liksom vansinnig

kan blotta allt för dina händer
för jag är kär
i ditt
osannolika sätt




Fri vers av Jonsey
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-08-12 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonsey