Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar

jag kunde dina ögon förstå

Jag önskar

att du inte så vilsen är

Jag önskar

att tiden ville läka dina sår

Jag önskar

jag ditt leende fick

Jag önskar

jag kunde din smärta bära

Jag önskar

att jag kunde vara där
men kan bara titta och se på
jag är för rädd för att falla tillbak
min rädsla blir mitt brutna löfte

Jag önskar

jag var modig nog att flyga iväg med dig
men löften blir i slut ändan tomma
allt är svart och vitt
antingen eller

jag önskar

jag kunde vara där

Förlåt




Övriga genrer av cold_
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-04-05 23:22



Bookmark and Share


  Manal
Berörde mig djupt - så starkt skrivet
2005-04-05
  > Nästa text
< Föregående

cold_
cold_