Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Jag vill inte känna mer

snälla ge mig en anledning att försvinna
jag tror jag beöver en

för rädd för att söka en i min själ
om jag har en?




Fri vers av cold_
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-05-02 22:57



Bookmark and Share


  Dagg
Du menar att du behöver en giltig anledning?
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

cold_
cold_