Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

Minns nu mörkret och då tiden stod still
Hur långt jag än springer från det som förmörkar min dag
Kan jag aldrig glömma för mitt kaos är jag




Fri vers av cold_
Läst 609 gånger
Publicerad 2005-03-08 21:33



Bookmark and Share


  Ilana
denna dikt som med enkla ord och korta rader säger oerhört mycket mer. den får mig att tänka och tänka och tänka och tänka........... bra och insiktsfullt skrivet!
2005-03-09
  > Nästa text
< Föregående

cold_
cold_