Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & Jag

Jag vill räcka till, vill vara där

JAG HATAR, JAG HATAR

Jag ska skära sönder mitt inre
så det inte längre känns

Jag vill laga dig, vill fixa allt

Jag ska se till att du leer, så att livet känns som en lek

Vi målar den rosa du & jag?

Vi ska skratta åt dom som inte kan se
det vackra i oss två

Du & Jag och våra gränslösa tankar
i en värld där vi bara svamlar

Åh jag önskar att jag för engångs skull kunde tala sanning.




Fri vers av cold_
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-05-05 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cold_
cold_