Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Nattfunderingar\"


- Klockan är mycket,
man kanske skulle sova?

- Äsch, spelar roll!
Det är ju ändå
bara en ny,
tråkig dag
imorgon.

- Jo, jag vet...

Men tänk om,
det just imorgon,
skulle bli en helt ny dag.
En som är underbar?

- Sluta drömma,
drömmar är
för förlorare,
det vet du!

- Ja, jo...

men tänk om..



Tänk om!




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 01:08



Bookmark and Share


    crapcat
Det är sant. Man får aldrig sluta hoppas.
2007-08-23

  ordterroristen
bra dagar handlar om att se saker positivt gabbi, egentligen handlar det om absolut inget annat eller mer - bara försök vara positiv så blir liksom allt bättre

/osse.
2007-08-21

  Elina Källman
ååh, denna var bra gabbi.
jag vet hur uppgivet det kan vara.
men man ska aldrig sluta hoppas.
för det kommer bra dagar :)
Bra jobbat

//e
2007-08-13

  Bjarne Nordbö
Det här gillade jag. Hoppfullhet som behövs. Snyggt.
2007-08-13

  thyra
Hoppfullhet kantad med realism. Fin text!
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig