Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dina ögon är min sjö...


Dina ögon

Du väcker min längtan var eviga dag
och glittrande speglar du livet.
Vad väntar mig nu i mitt andetag
då ingenting är som står skrivet...

Du talar ej längre och din sjöbris är svag
säg är du trött på det speglande livet???
Eller längtar du bara ner till djupet som jag
där det skrivna redan är skrivet...

Du, människa lilla så full utav frågor
som speglar din själ i mitt vatten
min kropp kommer släcka dina eviga lågor
som svärtar ditt ark genom natten...

Även min längtan du väcker var dag
och kittlande seglar mitt liv
för nära, det är vi ju, du och jag
så människa,
skriv! bara skriv!






Fri vers av Jaramald VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-14 00:37



Bookmark and Share


  Mal
Skimrande!

Vilken, jag vet inte. Jag sjönk in helt.
Och jag gillar!
2007-11-20

  Inkarasilas
Jag sjönk här, rakt ner i texten,
glittrande vackert, och havslikt famnande.
2007-08-16

    Bodil Sandberg
Jag sitter här och applåderar vilt...så enormt snyggt!!Vilken känsla och vilka rim...ja jag sätter ner så många rosor det får plats i din vas!!!!!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP