Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden som bygger på verklighet. Alttså; Mitt ointressanta liv...!


Sanningens ord

Ibland känns ens liv bortkastat och man vill bara försvinna.
Ibland känns livet toppen och man är världens lyckligaste.
För mig är livet som en våg.
En våg som går upp ner hela tiden och som aldrig kan stanna. Jag kan inte ha en speciell plats i mitt liv. Ibland är jag glad. Ibland är jag ledsen. Vad är det för mening med det? Vad är det för mening med att man finns över huvud taget? Man föds, man lever, man dör. Jaha, sen då? Jag hittar aldrig svaren. Det är som om dom gömmer sig för mig. Dom vill inte att jag ska ha reda på någonting.
Jag ser allting i svart. Även fast mitt rum är helt rosa. Är det fel på mina ögon, måntro? Jag har kommit in i den här perioden igen att jag \"alltid\" måste ha svarta kläder på mig. Ibland funderar jag till och med på att färga mitt hår till svart! Alla, eller dom flesta i alla fall, säger att jag skulle se hemsk ut i svart. Men vad? Jag vill se hemsk ut just nu, för att jag känner mig hemsk! Kan inte folk acceptera det? Du som läser det här förstår nog inte ett ord av vad jag menar, men jag vill bara få ur mig mina tankar och funderingar som jag aldrig har berättat för någon annan förut. Jaha, och vad ska den här texten höra till för tema? Den hör till mitt tema; \"Louise Officiella Tema\".




Övriga genrer av Sk8erCat
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 16:45



Bookmark and Share


    ingvar VIP
En mycket väsentlig text! \"Jag kan inte ha en speciell plats i mitt liv\". Detta upplever Du, och Din upplevelse är aldrig någonsin \"fel\". Du har en absolut speciell plats i världens liv, i helhetens liv, även om Du inte kan se den just nu! Strunta i att försöka hitta någon mening JUST NU! Du påstår att Du ser hemsk ut. Du vill klä Dig i svart och färga håret svart. Gör det! Känn Dig hemsk! Var precis så negativ mot livet, som Du är just nu! Tillåt Dig det! Var rasande, arg, bitter, \"nere\"! Tillåt Dig detta! Försök acceptera vad Du känner just nu! Det är DU som känner, ingen annan!
Jag är övertygad att om Du accepterar Dig som Du känner Dig JUST NU, kommer Du en dag att få uppleva något helt annat!
Ingvar
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Sk8erCat