Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en flicka...


Flickan

Flickan sitter på bryggan och funderar
Varför är det egentligen värt att leva
När ändå aldrig någonting fungerar?
Skärsår i armen, Brutna löften
Ja, vad mer kan gå fel
När man bara känner sig stel?
Själen inom henne brinner
Och tårarna blir plötsligt till blod
Som sakta ner från kinden rinner
Allt det otäcka som hon ser
Påminner henne bara allt mer
Om det som en gång varit dumt
Varför gjorde hon det?
Flickan är olycklig
Men samtidigt som hon känner
Att allting känns bra




Fri vers av Sk8erCat
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-08-13 17:16



Bookmark and Share


    Issand.
känner igen det lite faktiskt. bra!
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Sk8erCat