Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adjös...!


Dåliga Tider

Välkommen till mitt liv

Jag har varit överviktig
Jag har varit för smal
Jag har haft ätstörningar
Jag har skärt mig i armen
Jag har gråtit mig till söms
Jag har varit utan kompisar
Jag har varit elak och spydig
Jag har skolkat flera gånger
Jag har ljugit för mycket

Adjös helvetet. Jag ska börja mitt liv på nytt igen.




Fri vers av Sk8erCat
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-13 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sk8erCat